2014-10-14 16:45:38• hírek • (x)

A válaszadás jogán

A  sajtóban  közzétett, pénteki ,,De hová tüntek a magyarok?" cím alatt megjelent cikkel  kapcsolatban, a Szatmár Megyei Tanács elnöki kabinetjének sajtóirodája az írásra reagálva, az alábbi észrevétellel fordul a  sajtó képviselőihez és Szatmár megye lakosságához.

Szeretnénk felhívni úgy az RMDSZ, mint a Szatmár megyei lakosság figyelmét arra, hogy  a 2014. október 8.-án tartott  sajtótájékoztatón bemutatott a Szatmár Megyei Tanács Force Tourism nevet viselő kiadványát egyelőre román és angol nyelven, 1000 példányban nyomtatták ki. A következő lépés az lesz, hogy magyar és német nyelven is megjelentessük a megyénket népszerűsítő kiadványt, illetve korrigáljuk az apró hibákat.

Mint ismeretes a Szatmár Megyei Tanács  az elmúlt időszakban sokat tett azért, hogy megyénkbe csalogassa a turistákat és, hogy megismertessük velük a turisztikai és kulturális értékeinket. Bár kicsi megye vagyunk, ránk a multikulturalitás a jellemző, amire büszkék vagyunk. 2012 óta az a célunk, hogy a megye teljes lakosságát képviseljük, függetlenül attól, milyen nemzetiségű, a választás utáni időszakban is erre fogunk törekedni.

Szeretnénk megemlíteni, hogy 1908-1909-ben készült a legutolsó hasonló kiadvány, mely  Szatmár megyét mutatta be, így ídőszerű volt egy újabb nyomtatványt kiadnunk.

Feltesszük a kérdést, hogy a hangulat ugyanilyen gyúlékony lenne, ha nem a választási kampány sűrűjében volnánk?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: